Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat denna bild av google


SISU

Jag gillar verkligen dessa citat ,
om vi som kommer från Finland.

Det stämmer så bra ,
humor , ärlighet och sisu.

En sak till : Min ironiska humor.
Den har jag överlevt på!

Både i goda och sämre vänners
lag.

Kan du se en finsk människa i
ögonen och vara ärlig och reko.

Då har du fått en vän för livet!

Är du oärlig, falsk eller dum ,
då åker du i papperskorgen
illa kvickt.

Vänder du kappan efter vinden ,
Ojojoj. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP