Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelsen

Tacksamheten skickar en signal
skall jag ta emot den
eller ej

Lögnens makt är stor
förväntar sig tacksamhet
av alla

Verkligheten slår mot
drömmarnas fantasi
är sanningens minut förbi?

Se upp med tacksamheten
var varsam med den
utnyttjandet känner inga gränser än

Egocentriciteten finns hos alla
med förnekas av en del
men under förnekelsens stjärna vandrar vi alla

Vi möter förnekelse
och tacksamhet
med glädje och hat

Håll ut min vän
snart kommer tacksägelsen
som balsam från himmelen

Så drunknar vi med glada rop
i förnekelsens sköna dop




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-10 15:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Önskade att jag kunde förneka mer än jag gör. Hade varit ett bra skydd ibland. Intressant psykologisk touch.
2019-04-10

  Anya VIP
Önskade att jag kunde förneka mer än jag gör. Hade varit ett bra skydd ibland. Intressant psykologisk touch.
2019-04-10

    Sefarge VIP
Angelägna rader
att till sig taga!
;)

2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP