Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tufft att vara osynlig för en medarbetare. Men så oproffsigt


Osynlig

Jag var din chef
du gjorde allt för att jag skulle se dig

Jag trodde det var mig du var intresserad av
Men det var bara du
Du var bara intresserad a dig själv och att jag skulle bekräfta dig

Nu är jag ingen för dig
Eller ännu värre
Jag är bara i vägen för dig
Och din framgång

Jag vill vara omtyckt av alla
Och nu har du slängt mig i gödselbrunnen
Jag kämpar för att inte bry mig
För jag behöver inte din kärlek
Jag behöver inte ens dina tankar
För jag är älskad av de som betyder något
Och det räcker gott

Jag har allt som inte du har
Barn
Familj på nära håll
Och en älskad partner

Du har inget
Och du får Inte mig heller




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP