Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag såg dig låtsas tappa dina nycklar


Slät operatör


Från Charlies horn i flykt
till Andrews violhästpolo
bjuder Fågel i sitt torn, förtryckt
"tysta stormars libertin", för solo

Komma må det som en chock för dig
hur du är saknad
Jag såg dig aldrig, i dina lögner
men du är saknad

Du var sängkantskär
en iskall häxa ler såhär
Du var dörrkarmskär
dör vi om du stannar här?

Han tar och tar
och känner ingenting av det jag känner nu
Han tar
hur kan han veta hur?

är det ett brott
att älska dig nu?





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-10 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd