Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur jord skall det blomma


vad har vi kvar efteråt

orden

nej, inte orden

det är tystnaden

den som dånar förevigt

som dröjer sig kvar

och det mörka mörkret

som omsluter

allt i väntan på ljuset

att allt ska återuppstå

som det gör om våren

och att allt

allt ska vara förlåtet

det kanske det redan är





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-10 17:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP