Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT ÖGONBLICK

I November
syntes vintern
som en evighet

Nu i April
ser jag den
som ett ögonblick

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så! :)
2019-04-16

  Ninananonia VIP
Klokord så fina.
2019-04-11

  Feliaxel VIP
Ja så är det
Tänkvärt
2019-04-10

  ULJO
Ja som tur är
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP