Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens hunger

Drömmen är
vår föda

När natten tänder
irrbloss
över svarta vatten
Ska du komma
med kondorens
vingslag
utan att bränna dina
vingar

Nattens tröst
är drömmens hunger
efter förklädda
hemligheter

Som irrbloss över
mörka vatten
ska dina vingar bära




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-10 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP