Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var sjuk

Om du var sjuk
Jag skulle lägga min hand
på din panna
Stryka bort en hårlock
som fallit ner

Om du var sjuk
Jag skulle laga
dina älsklingsrätter
Spela din favoritmusik

Om du var sjuk
Jag skulle sitta på sängkanten
och läsa högt
den lyrik du vill höra

När du sen somnat
skulle jag
lägga mig tätt intill




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-11 07:39



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Vacker anaforisk uppbyggnad som du sedan bryter av på ett poetiskt aätt. Läsvärt!

Kommer att tänka på en sång av (tror jag) och med Fred Åkerström.

Samma fina stämning!

https://www.youtube.com/watch?v=tX2ccZ1Dmu0

2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP