Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag bullas upp!

En ny dag med
nya möjligheter
att skapa något av,

likt en ny deg med
nya mjöligheter
att baka något av.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så finurligt skrivet
2019-04-11

  BenGust VIP
M j ö l i g h e t e n
att skapa,gör en gott.
2019-04-11

    Mino0
Härlig rubrik! Sanna fina rader.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP