Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Ömsesidigt given kärlek är underbar

i motsats till den som bara tar




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 09:03



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Dagens sanning
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP