Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk - Haiku

 

 

politik är svårt

de talar ett annat språk

som rappakalja




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 09:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
papegojaspråk
2019-04-13

  Bodingen VIP
Med kluvna tungor blir det ju bara kaljarappa
2019-04-11

  Per Drysén
Ordets makt är ständigt lika viktig
2019-04-11

  BenGust VIP
De och en del andra tjänstemän säger: så ska det ju absolut inte vara.
Ändå brakar vanligt fölk ner mellan stolarna.

2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP