Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platt

Att vara konkret
är väl lätt som en plätt
om bara man vet
att det sagda är rätt.

Man har ett motiv
för att vara konkret.
Ett krav och ett driv
till ett bättre ”jag vet”.

Ett sanningens ord
har stor relevans
En lögn är förgjord
och har ingen chans.

Men jorden är platt
i mitt perspektiv.
Det är därför att
den ej är fiktiv.

Om verkligheten
vore mer konkret
skulle planeten
vara plättlaggshet.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-04-11 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström