Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Days of not being there



She sang

herself into

my soul



Sometimes

from a distance

mercifully weaving



Those subtle

colours not to be

taken lightly



And that lingering

sense of loss

for me to unfold





Fri vers av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 09:34



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Soulsinging loveliness
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP