Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker sparkar på äldre och många andra

Idioter finns det mycket gott om
idag verkar de växa som ogräs
särskilt många finns i regeringshuset
man undrar hur kom de in där?
korruptionen går på högvarv
deras löner arvoden förmåner
är så höga att folk baxnar och ser svart
ilskan gror så enormt det sjuder
så in i norden att man undrar över
hur länge till ska det puttra koka?
tala om orättvisor mot folket som
halvt sliter ihjäl sig för brödfödan
de om någon visar vilka de i sanning är
lögnen är ju deras ledstjärna och de älskar
vilseleda människor att tro på dem!
nu visar de åter i sina handlingar
då den nya budgeten presenterades
att det ska stramas åt ordentligt
särskilt på äldreomsorgen och skola
även andra viktiga samhällsinstanser
nu har den sjudande ilskan tagit ny fart!
hur kan dessa så kallade politiker
behandla sitt folk på det här viset?
det blir bara VÄRRE i Sverige
dessa idioter borde avgå
precis vad jag och en växande
skara står enade i
nu är vi ilsknare än
ett jätteilsket bi!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-11 10:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-04-12

    ej medlem längre
Viktigt och vitalt innehåll i din skriftställning, som beskriver det mot samhällsbyggarna ultimata föraktet vilket får fortgå oförtrutet.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP