Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag förmår

I min förtvivlan
hade jag kunnat
tugga de förvridna fimparna
Slita mina naglar
Vandra, krypa i regnet
Tills min längtan
och min kärlek
flutit ut över sanden
där dina fotspår
ännu leder ut mot havet

Ändå
är allt jag förmår
att tända ännu en cigarett
för glädjen att se ditt
ansikte växa fram ur röken
Så stirrar jag katatoniskt
på konturerna av dina kindben
tills ditt leende
värmer mina rastlösa fingrar
som vägrar skriva mer
utan Dig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 10:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fränt intensiv. Kanske också en tidig, tror jag. "Katatoniskt" är ett nytt ord för mig. Kanske psykotiskt eller nåt ditåt.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP