Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i ögonen men de faller aldrig när någon ser

Det finns så mycket jag vill säga
Så mycket som borde komma ut
Men rädslan håller mig tillbaka
Och tårarna stannar kvar i ögonen
Ligger där och svider men inget mer
För trots all den smärta dessa tårar
Ogråtna orsakar min ärrade själ 
Så är rädslan för att vara till besvär
Så mycket större i mitt hjärta
Att jag väljer inre smärta
Mardrömsnätter fyllda av panik
Istället för att gråta och med
Dessa tårar be om lite hjälp




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 10:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA låt tårarna rensa....
2019-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av din text av att inte kunna gråta så att omgivningen förstår och kan hjälpa till att torka dom.
2019-04-12

  ULJO
Håll inte på tårarna. Det är det sämsta du kan göra. Släpp loss, gråt, gråt, gråt
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP