Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänning

Bilderna framkallar
varandra
En efter en ....

Sorteras
Filtreras
Sakas bort

Några kvarstår

Lyfts upp från botten

Spräcker
den genomskinliga
ytspänningen
som snart åter
ska lägga sin spegel
över ytan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 11:02



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det kommer slag i slag bilder, dofter, musik och allt annat som får minneskarusellen att dra igång. Så tolkar jag din text. Efter en stund så lägger den sig som en avstängd bild på en gammal diaprojektor. Fint fångat!

2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP