Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Tankar en torsdag i april 2019

tankarna kommer ibland

ska jag någonsin få ro i själen

undrar ibland om det kan bli stilla

bakom fönstrets stängda ruta

i dag är en dag när allt känns bättre

då kommer tankarna

kanske i morgon

om vädret tillåter

kan jag gå ut

på en skön promenad

tidigt innan byn vaknar

njuta av naturen

fåglarnas sånger

stillheten runt mig

vända hemåt

tänka på katten som väntar

dricka en kopp kaffe

ge katten lite godis

njuta av en stilla morgon

med min underbara vän

katten lillebror

 

anits 11 april 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 11:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så härligt
2019-04-18

  Anya VIP
Jaa det gäller att hitta ron, svårt ibland. Fint med katten som välkomnar.
2019-04-12

  ULJO
Små saker som kan få själen att må bättre. Finns inget mer uppiggande än djurs sällskap.
2019-04-11

  Niliboy
Ja, inte ger man katten i friden, å en katt som skänker ro, är gott att äga!
2019-04-11

  Feliaxel VIP
Sköna tankar för att må bättre
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP