Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planet C

 

-God dag, har ni grodlår?
-Nej, på Manhattan.
-Är ni singel?
-Ja, hjärtinfarkt.
-Jag är bisexuell.
-Ja, jag minns det.
-Var glad att du inte är 27.
-När kommer mamma hem?
-Vilket år är det?
-Jag vet inte.
-Det är 1972. Det är energin.
-Mamma är död.
-Va?! När gick hon bort?
-2021.
-Jag älskar dig.
-Våra dimensioner förenas.
-Vad skönt att va i skogen.
-Vad är klockan?
-Nu.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-11 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP