Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensioner och företagsekonomi

När man erfar hur politiker och högerextremister

tänker företagsekonomiskt beträffande människor

så måste man tänka till

Nu senast är det Reinfelt som vill att pensionsåldern ska höjas till 75 år

Anledningen är naturligtvis att folk ska kämpa in i kaklet

så att de dör snabbare

så att stora summor i pensionsutbetalningar

inte behöver betalas ut 

utan i stället blir till en vinst i nationalekonomin




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 13:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att ha öppnat munnen
I olika sammanhang
Och blivit uppfostrad
Poliskt ända sedan
ungdomen
Då är det lätt att inte
Förstå dem som slitit
Tungt därute i över
40 år i gruvor byggjobb
Skog och med städ
Samt sjukvårdsjobb
Bara för att ta några
exempel.


2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP