Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livslång konsekvens




det vi inte fick med oss
står inte att få
och finns det
så är vi inte mottagliga




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 14:06



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Tänkvärt!
2019-04-11

  Lottie Ålhed VIP
Det ligger mycket i detta.Tänker på hur lätt det är att rubba någons självtillit i unga år.....
2019-04-11

  AKT VIP
Sant
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP