Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Mikrofon

Jag är rädd,
för allting.

Någonting osynligt,
allt annat än inbillat,
skakar min själ, hårt,
jag är rädd.

( Jag har tappat greppet om min själ,
den har slutat att gråta,
det var längse sen senast)

Jag så rädd,
att jag börjar tvivla,
på att fortsätta att gå.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-11 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann