Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Allvarlig förfrågan vid turistcentrum I Borgholm"


"Grosmutter"



Ursäkta
Min stora mutter
Har ni sett henne?

Har tappat henne bort
Från besök vid stora Alvaret. ..

Ach soo!
Redan uppe vid
Lange Erich?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 15:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mutti in meinem Herzen
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP