Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvaljernas tid

snart kommer de
de som kommer klä kullen
invid vägen i vitt

som kommer lysa upp
och stråla ikapp med solen

jag kommer att plocka en bukett
som jag gör varje år

ställa de i vasen på köksbordet
och doften kommer viska
nu är det vår

ja snart rentav sommar
jag längtar dess väsen









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP