Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgång

Nordliga vindar
Sveper ner över nejden
Blåser våren bort




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 17:18



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
våren tycks sitta hårt inne
2019-04-11

  Öknens Ros VIP
Ja, fy så kallt och ruggigt det är! Brrrr
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén