Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i karriären





vi bygger hus
för att bo i
det växer träd
för att ätas
och vissa föds
med fotboll i benen
vissa kan bara sjunga
helt enkelt, och jag

tror jag var gjord för att kyssa dig







men å andra sidan
kan jag va kliniskt efterbliven
kunde ringt men
jag målade tavlor åt dig istället
och spikade upp i skogen
vet att du gillar naturen


tog lång tid innan du hittade stigen
och den gjorde dig mest förbannad

för att jag skadat träden



och min kusin bygger hus
för andra att bo i
en barndomsvän
spelar fotboll professionellt
och min bror proddar house
stans coolaste klubbs hus-dj
dom är mitt upp i karriären


jag är mitt upp i att
halsa mitt liv och
inte stanna upp för smaken


ser det ibland i spegeln
när jag väl är vaken
och jag vaknar
när jag drömmer om dig
och på dan har du mage
att klaga på att jag
är som filmzombien


du har en rolig hjärna
tror jag var gjord
för att äta den
tror jag var gjord
för att kyssa dig
nån gång när jag
refuserat sura smaker
sluta suga på
besvikelser
slutat halsa
börjat slafsa
bett i själen
mitt i karriären
ha vett nog att tro
att du

väntar på mig





girigt
i haklappen







Fri vers av Love Död
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-03 06:34



Bookmark and Share


    Betzy
Ahhhh, så fint diktat. Mina favoritrader är: "Jag är mitt upp i att
halsa mitt liv och
inte stanna upp för smaken".
Halsa livet!!!
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död