Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se

Se

se min själ 

se 

det 

det som bara själar se

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-11 18:49



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Ett hopp kanske eller en omöjlig uppgift för någon annan än en själ.
2019-04-14

  M:tin
Jag ser dig rakt igenom, så fin!
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP