Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet



Den inre världens
fysiska demoner
rör sig obehindrat
i atmosfären
Slår hål på myten
om fantasier
Oanade krafter får sängen
att gunga
med aggressiv styrka
Etervågornas påverkan
är ofrånkomligen
ett tecken på missnöjet
över min existens




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP