Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas kod

En spegel stannar i natten

speglar det

löper längs din sida

 

himmel 

stjärnor viskar i natten

mitt hjärtas kod

 

själ?

 

ja

 

jag ser det du ser 

älskade stjärna

 

vila nu

i mig

som jag vilar 

i dig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-04-11 19:12



Bookmark and Share


  marie ohlson
Orden, "vila nu i mig som jag vilar i dig" gör mig djupt berörd... Du behärskar ordkonsten så väl <3
2019-05-12

  marie ohlson
Så ömt,så bedårande,så fint.
2019-05-04

    Peter Söderqvist
Vackert nära i en hissnande rymd.
2019-04-14

  M:tin
Mmmm!
2019-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer

ex
himmel
stjärnor viskar i natten
mitt hjärtas kod


2019-04-12

    ej medlem längre
Så innerligt och ömsint dina ord rör vid stjärnhimlen.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP