Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk översättning från texten They Are.


*Dom Är*

 

Dom är mina stjärnor,

så jag kan gnistra i mörker

 

Dom är min måne,

så jag kan le i mörkret 

 

Dom är min himmel,

så jag kan se in i själen o omfamna ljuset i mina händer 

 

Dom är mina vänner dag som natt,

Dom håller molnen o regn gömt ifrån mitt hjärta  

 

©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo