Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownen i mig

Clownen på kartan
Röd näsa som en symbol
Mimar istället för att prata
Händer som gestikulerar

Behåller alltid masken på
Ramlar fram på alla sätt
Trampar över lik på sin väg fram
Vill bara synas och höras mest

Som elefanten i porslinsaffären
Du ger pajasen ett ansikte
I spegeln syns bara jag
Så hörs skratten i korridoren

Ridån går upp
Du får näring
Du tar plats
Det ger dig liv

Någon som tagit min roll
Mina kläder är för små
Sakta smyger du på tå
För du är clownen i mig




Bunden vers av Lidde
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart, vi måste sprida glädje
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde