Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-03-27 kl 20:22


Fullmånen

 

Visst är det så allt underbart det lyser

liksom fullmånens skiva blank och tyst

blommorna de veta en hemlighet

som skogen bevarar

Det är att månens tysta ban

spinner sitt skimrande nät

kring allt som lever

och alla blommorde väntar på

månens första kyss

i andlös längtan

 

*

Kommentar Fullmånen

Peter Söderqvist Vacker är din text till natten.

Nattens längtan skiner som månen. 2017-03-27




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2019-04-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP