Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNNU EN DAG I DÅRHUSET

and i'll sit right down in my favorite place...

jag flydde så snart jag var färdig; hej svejs!

kände mig misslyckad, kände mig tom

som om jag drabbats av något slags dom

stod där och läste när "vännerna" svek

stod där på andersbergs bibliotek

detta gör jag aldrig om igen

hoppas jag hinner till "simpsons" sen...

 

LARZ GUSTAFSSON 11/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2019-04-11 19:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mycket kan förlåtas men svek är svårt
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP