Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*ILLUMINATION*

Att illuminera en doktrin som endast
består av axiomer,
lär inte bita ens på förstelnade intellekt.

Att hålla tal inför en hop döskallar,
skulle ge mer respons,
av vinddraget genom deras ihålig-
heter.

Stående på ett berg,
med vinden i håret,
ylar den solitära
med ensamvargen.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-04-12 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP