Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föredetting

länge låg du först
nu blir du omsprungen
du som alltid varit inne
är nu helt passé

bäst vackrast och störst
ofta ombesjungen
nu är du blott ett minne
med andrahandskvalité

väcker det en törst
att på nytt få bli kungen
vad är det som rör sig i ditt sinne
blir det en till entré?




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-11 20:53



Bookmark and Share


  Engel
Gubbar.
Måste de vara så ombesjungna?
Du måste inte fråga dig.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!