Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan syre



Det är tyngden
utav förväntan, den som tär
binder anklar, händer hårt
och leenden
djupt under ytan
orden likt knytnävshård sten

som får oss att hata
även de finaste utav sidor
bland ögon, som ser oinbjudet - in
i den blick vi möter

ensamt

i spegeln










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 542 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2019-04-11 21:08



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
En stark och känslofull text
2020-05-23

  träsnidaren
Rysningar...gåshud...så fint!
2019-05-05

  Engel
Det är när en text berör som mest och kommer närmast min smärta. Som jag lämnas ordlös. Tack!
2019-04-23

  M.Eta
Djup stark text!
2019-04-12

  ULJO
Roligt att ha dig tillbaka. Stark text med brett känsloband
2019-04-12

  Bodingen VIP
Att inte ha alldeles för stora förväntningar på sig själv lindrar
2019-04-11

  Maria Sundelin VIP
Väldigt starkt och talande
Kramar
2019-04-11

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka med en spännande text
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream