Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag uppskattar!

"Ta dig intet

på så stort allvar!"

Du Herren uppskattar

ärlighet!

Det finns så mycket

båg å ljug å ytligt

flams som rubbar

Andens kraft!

Böjer mig i

bön,

svaret blir

min lön!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-11 21:21



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En fin läsning som jag tackar för!
2019-04-18

  Bibbi VIP
Amen!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy