Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny morgon


varma bomullslakan
nytvättade, runt en naken kropp
svajande i morgonbrisen

det doftar kaffebönor och gräs

en söt gryningen
som honung över rostat bröd
nästan lite skygg

tankarna talar
helt nyfödda
starka

det doftar salt och kärlek
människa och hav

över ansiktet rör fingrar ömt
känslor och varma kinder












Fri vers av Nerdissta
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-11 21:43



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Då tänker jag frid efter riktig kärlek med betoning på lek ;)

Inte vet jag men kanske är jag bara en helt vanlig snuskgubbe ;)

Fast jag tycker det var en vacker beskrivning av en härlig stund oavsett vad du (Nerdissta) har för intention i texten :)
Du får ta mig i örat och läxa upp mig om jag är alltför hemsk,haha

2019-04-11

  Fulbergarn
En härlig känsla av frid

2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta