Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vetenskapligt genombrott eller bara perverst rakt igenom.


Pervers kärlek




"sluta aldrig dregla..."


bad hon blinkande tårarna ur sina grumliga
små ögon där dom såg upp ur dunklet från
en hopplöshet så torr att dimmor dammade


Paniken rusade iskall fram, först genom pungen
men snart upp i huvet, ner i hjärtat och upp igen



- döden till trots upprepade hon samma sak







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-12 00:15



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Minsann, när dimmor dammar - då är det torrt!?! ...där dreglandet fyller god funktion ; likaväl som blinkandet...
2019-05-22

  lodjuret/seglare VIP
Vilken text med ett tema som svider. Du, 'jag sitter faktiskt och äter', sade kejsaren och tog som bestialiskt en tugga till av sitt senaste offerlamm...
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP