Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Authors Idnumber: 978916394246 in National library


»FR NATIONALBIBLIOGRAFI TILL EU-LITTERARY ENCYKLOPEDIAN«

När det erbjudas en inbjudan till
en mer Internationell läsekrets,
vilken omdanas av ett utåtriktat
litterärt nätverks kretsar,
att ingå i dess"European litterary
networks encyklopedia"
har en författares alster slagit rot.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2019-04-12 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP