Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en tom påse


Ingenting

Förr var det bättre förr.
Forna dagars nostalgi var mer levande.

Ingenting är sig likt.
Ständigt detta ingenting.

Tomheten för femtio år sedan
är lika tom då som nu.

Bara intigheten
är bättre kamouflerad. Digitaliserad.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 07:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Jo, rymden är vidare i cybervärlden men
annorlunda var mången ting förr om åren. Och erinrandet vill gärna skönmåla.
2019-04-13

  Lottie Ålhed VIP
Att intigheten är bättre kamouflerad är en mening snyggt formulerad och sann..
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP