Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det knakar brakar tonar i naturens oändliga pelarsalar

Tiden då knoppar stå i blom
ur markens hårda yta tränger
sig allsköns färger fram och upp
små blommande växter som förgyller
gröna landskap erövrar allt grått
berikar marken till glädje
både för djur och människor
det knakar brakar tonar i naturens
oändliga pelarsalar gångar stigar
luften sjuder av rörelsers ljud
himmelen fylls av fågelvingar
sjunger sina frihetssånger
vågor har befriat sig från isen
spelar också sin frihets musik
våren talar visar sina tecken
när tid är mogen kommer
den explodera fullt ut
i världens vackraste
ljuvligaste paletter







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-12 08:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2019-04-12

  BenGust VIP
Luftiga kulörer.
Tecken som talar.
Fin.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP