Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV visar en möbel el dyl interiör per dygn, t.o.m. annandag påsk. Denna funkar parallellt som parodi på multi-tasking?!?! Nanna fick ta god hand om även elfte luckan : https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2220258


PåskSkåpet Lucka 12 : ToalettTelefon

 

 

lättar på lock och

slår sig ned på porslinstron

passar på ringa

 

mens förr i tiden

tvungen dra sladd från köket

numera trådlös

 

 

från världens ände

kompis om nåt snackar skit

måste fort googla

 

 

pöl icke spolas,

får för sig spökar rör, dock

var blott flottören

 

typ flötet lossnat

från spakens fiskespö ges

surf ingen signal

 

 

sneglar mot golvbrunn

- hur gott om gigabyte ryms

vid översvämning?

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-12 12:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Nejdå, har aldrig någonsin tappat något så viktigt i någon enda vattenklosett... men textens outtalade huvudperson skulle nog kunna göra det närsomhelst?!

La till en haiku i mitten och sen den på slutet - så nu är de 12/2 stycken.
2019-04-12

  Nanna X
Tappa inte mobilen i toan bara...
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP