Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt

Det växer i mitt bröst
paniken i steget
denna ständiga kamp om kraften

Jag lyssnar på olika ljud
mystiska budskap som omringar mig
ett meddelande från ett annat hörn
av detta rum

Plötsligt känner jag din närvaro
vi är på samma sida
av verkligheten
vi är i natten
det är enkelt att leva




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP