Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldregn

Drömde om guldregn.

järnfilspån ovan och i mitt huvud.

långsamt dalande varma vågor.

insugande till ett glödande utslungande.

Som flodmynning under sin bro pelare.

Som ett guldregn i mitt hjärta. 

Som en ljummen sommar bris.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-12 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP