Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen går heller inte idag uti serieproduktion


Själen följer ingen
uppgjord plan
löper inte
uti serieproduktion


behöver ej lanseras
som förväntad succé
med tilldelat nummer


sticker inte ut
och drar till sig
ögon som
kallt kalkylerar


ser inte enbart
till sitt och bär
inte prislapp




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-12 10:04



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Tänkvärt!
2019-04-26

  Öknens Ros VIP
Fyndigt om själen!
2019-04-12

    ej medlem längre
Haha gillar din sarkasm och kan bara instämma :)
2019-04-12

  Lottie Ålhed VIP
Själfullt vackert skrivet!
2019-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt avslut på en bra och tankeväckande text!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP