Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dumklok

 

Jag var dum!
Och dum
Och dum och så dum

Hon var klok!

Hon var dum
Och dum
Och dum och ännu mer dummare

Jag var klok!

Hon och jag var dumma
Jag och hon var dumma
Vi var tillsammans dumma

Ingen av oss var klok heller dum

Vi bara lekta en dum spel
Vi nöjt av dum spelet
Vi försvann i dum spelet

Men spelet var aldrig en dum spel

Jag var klok när hon var dum
Hon var klok när jag var dum
Jag var hennes halva och hon var min andra

Dum spelet gjorde oss till en hel människa

Var klokt när någon annan låter dumt!
Var aldrig dum när någon annan låter dum!
Var aldrig klokt när alla andra låter dumt!

Du gör av sig till en dum!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2019-04-12 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP