Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitlers mustasch

Två forskare vid Lunds universitet

Max Sentimeter och Mäta Längd

har genom att studera Hitlers mustasch 

på bilder och i journalfilmer

försökt analysera orsaken till andra världskriget

 

Trots idoget räknande och mätande av hårstrån

helhetsanalyser av färg och form

trots avancerade matematiska digitala hjälpmedel

tvingas bägge forskarna efter fyra år av forskning konstatera 

att det inte går att göra några säkra slutsatser

om andra världskrigets uppkomst

utifrån en analys av Hitlers mustasch

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-12 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP