Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen


vätskor och vener
alla dessa kopplingar
tänker på Frida




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-04-12 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP