Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-12-11 kl 22:13


Trumpen Bussokuseki


Om vi förmår se

humor som en medicin

tänder det ljuset

mörkret rullar upp gardin

glädjen knackar på huset

Mörkret försvinner







anm
om jag inte är här
är jag ute och cyklar :)

*


Kommentar Trumpen Bussokuseki
fulbergarn balans, just det nu polletten trilla
2017-12-12
huskattenspinner fordrar balans :)
2017-12-12
ULJO skulle vilja se dig köra på den cykeln
2017-12-12




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2019-04-12 12:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rena gökottan
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP